top of page

Phyt’s 45 jaar natuurlijke schoonheid in Instituten

 

Het begint allemaal in 1972, als Jean Paul Llopart, bioloog natuurgenezer en Rosanne Verlé, schoonheidsspecialiste, Phytal oprichten, een merk voor natuurlijke cosmetica voor schoonheidsspecialistes.

Hun benadering van schoonheid, die zij onverbrekelijk verbonden achten met de gezondheid, is revolutionair. Ze leggen de bases van de Naturo-Esthétique™ en worden de pioniers van cosmetica die ecologie en natuurlijkheid combineert. Door de jaren heen ontwikkelen zij innoverende, doeltreffende producten en behandelingsmethodes (professionele producten verpakt in ampullen, de scrub contact+; prélude 108 Anti-Age ...); zonder synthetische conserveermiddelen. In 2004 werd het merk opgenomen in de groep Laboratoires Jérodia, specialist op het gebied van ‘natuurlijke schoonheid en gezondheid’. Het merk krijgt een nieuwe dimensie en wordt Phyt's.


Phyt's wil zijn afkomst en zijn waarden behouden:

  • plezier,

  • doeltreffendheid,

  • bescherming van de mens en zijn leefomgeving,

  • samenwerking met professionals op schoonheidsgebied,

  • onschadelijkheid.

Ook nu nog is het bieden van biologisch gecertificeerde cosmetica van natuurlijke oorsprong een prioriteit van Phyt's, net als gerichte, technische en doeltreffende protocollen, die voldoen aan de verwachting van schoonheidsspecialisten. Omdat Phyt's schoonheid uniek is, hechten de Laboratoires veel belang aan het opleiden van Naturo-schoonheidsspecialistes, die het beste van de natuur kunnen bieden in perfecte overeenstemming met de huid en de behoeften van de klanten. Van hygiëne tot producten voor het gezicht, het lichaam, het haar, via make-up, voedingssupplementen en babyverzorging: Phyt's zorgt voor het hele gezin.


Door voor PHYT’S te kiezen kiest u voor een ander merk, om:

  • bij te dragen aan een bewustwording waardoor sommige praktijken kunnen evolueren, zodat het evenwicht tussen de mens en zijn leefomgeving hersteld wordt.

  • het dagelijkse leven zin en verantwoordelijkheid te geven,

  • een engagement te delen voor een betere wereld en het respect voor onze aarde.

Momenteel hebben duizenden schoonheidsspecialistes in Frankrijk en wereldwijd vertrouwen in Phyt's.

bottom of page