top of page

Ultimate Shaving Cream

De ingrediënten (o.m babassu olie en berkextract) helpen om de baardharen te verzachten en dichter bij de huid te scheren zonder snijwonden.

U bent comfortabel en glad geschoren zonder huidirritaties, snijwonden, roodheid of branderig gevoel na het scheren.

39.00€

Repairing After Shave Balm

De balsem bevat onder meer echte zijde die hydraterend en helend werkt bij scheerwondjes.

Hij vermindert ingegroeide baardharen, hydrateert, verzorgt en voorkomt rimpelvorming. De balsem trekt supersnel in de huid, is niet vet en ruikt subtiel krachtig mannelijk. Geen huidirritaties, roodheid en branderig gevoel na het scheren. De baardstreek is fris en verzorgd. Ingroeiende baardharen zijn verleden tijd!

62.00€

MEN³ pre-shave

De MEN³ pre-shave is een lichte aangename gel die meteen een instant boost geeft én de huid voorbereidt op de scheerbeurt. De pre-shave zorgt voor een extra beschermlaagje tussen je huid en het mes. Deze zorgt er ook voor dat de baardharen mooi rechtop komen te staan en je huid soepeler wordt. De voorbereiding met de pre-shave duurt slechts 10 seconden maar zorgt wel voor dé extra touch waardoor het scheermes beter glijdt en je een veel gladder scheerresultaat bereikt. De MEN³ pre-shave is een kleine tijdsinvestering met een groot resultaat!

38.00€

MEN³ shaving cream

De MEN³ shaving cream is op alle gebied uniek in het segment van scheerzepen en wordt gebruikt door zowel de professionele barbier als de particulier die op zoek is naar dé ultieme scheersensatie. De samenstelling van MEN³ shaving cream is wetenschappelijk onderbouwd en bevat verzachtende, antioxiderende en hydraterende eigenschappen. Deze shaving cream is geschikt voor elke gevoelige huid en heeft zelfs een aantoonbaar weldadig effect op een probleemhuid. Het parfum is uitgesproken mannelijk met toetsen van sandelhout, leder en amber.

42.00€

MEN³ aftershave

De MEN³ aftershave is dé ultieme afsluiter van jouw MEN³ scheerritueel en zorgt niet alleen voor een hydraterend en kalmerend effect van je huid, maar ook voor een subtiele geur die niet overheerst maar aantrekkelijk mannelijk is. De MEN³ aftershave is een zachte balsem, alcoholvrij en zonder parabenen. Daardoor is deze aftershave ook geschikt voor mannen met een extreem gevoelige of geïrriteerde huid alsook voor mannen met eczeem, schilfers, dermatitis en psoriasis. Het 1-2-3-scheergamma van MEN³ is ontwikkeld voor de bewuste man die er verzorgd wil uitzien en op zoek is naar net dat tikkeltje meer.

58.00€

MEN³ experience box

Deze Ultieme Belevingsbox (Geschenkbox) voor Hem bevat:

  1. MEN³ Pré Shave Gel

  2. MEN³ Shaving Cream

  3. MEN³ After Shave Balsem

  4. MEN³ Safety Razor

  5. MEN³ Shaving Brush

  6. Drie dispensers met 10 scheermesjes (voor +/-5 maand dagelijks gebruik)

247.00

Please reload

Openingsuren

Maandag: 9u - 22u

 ​​Din & Don: 9u - 16u en 19u - 22u 

Woensdag: 9u - 12u

Vrijdag: 9u - 19u

Contact

Telefoon  : 
0475/70.75.42

Mail : 

stella.chenut@gmail.com

Adres:
Benedestraat, 87 Humbeek  1851

bottom of page